Keresd...

Megérkezett a Converse x Pokémon limitált kollekciója a MODIVO-ra!

A Converse a popkultúra koronázatlan királyának és ikonjának 25. születésnapját ünnepli, vagyis a Pokémont! Ebből az alkalomból a márka egy limitált kollekciót dobott ki az ikonikus tornacipőkből és kiegészítőkből, amiken Pikachu, Jigglypuff és Balbasaur szerepel. A Pokémon csapat a klasszikus cipő modellre költözött át, vagyis a Converse Chuck Taylor All Star-ra. A Converse x Pokémon kollekciói cipői és ruhái kaphatók a MODIVO webáruházában!

Converse x Pokémon – mi találni a különleges kollekcióban?

A pokémonok már rég kiléptek a Nintendo képernyőjéről. Először egy anime sorozat főszerepét kapták meg, később az utcán gyűjtöttük őket, most pedig a Converse köszönhetően már magadon is viselheted őket!

Sárga Converse tornacipő a felvillanyozott, mosolygó Pikachu-val.

Magas fehér converse tornacipő pokémonos mintával és felvarrt Pokeball-lal gyerek és felnőtt változatban.

Rózsaszín, tépőzáras Converse tornacipő – tökéletes Jigglypuff kis rajongóinak

A Converse x Pokémon különleges kollekciójában mindenek előtt megtalálod az ikonikus Converse Chuck Taylor női és férfi változatban. A fekete tornacipőt a Pokémon csapatot ábrázoló minta díszíti, amin Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu és Jigglypuff szerepel. A fehér Converse a Pokémon csapat fekete-fehéren szerepel, valamint egy domború Pokeball. A kollekcióból persze nem hiányozhat a kicsiknek szánt lábbelik sem. A rózsaszín Easy-On Chuck Taylor, amin Jigglypuff szerepel vagy a Pikachura emlékeztető sárga tornacipő valószínűleg nem egy kicsi tetszését fogja elnyerni. A különleges Converse kollekciót felsők, tréningruha szettek, pólók és kiegészítők egészítik ki, amiket a játékbeli karakterek díszítenek.

Klasszikus fekete Converse a legnépszerűbb szörnyekkel tini és felnőtt, valamint a legfiatalabb Pokémon rajongóknak szánt változatban.

Converse x Pokémon – hol kapható?

Függetlenül attól, hogy “mindet megszerzed”, vagy csak egy konkrét modellt néztél ki magadnak, a limitált Converse x Pokémon kollekciót megtalálod a MODIVO webáruházában.

Tetszett a cikk? Osszd meg!
Insta Hírek