Keresd...

2024-es stranddivat – mit pakoljunk idén a bőröndbe, ha nyaralni megyünk?

3 min.

Egyrészes fürdőruha vagy bikini, esetleg trikini? Talán pareót fogunk viselni 2024 nyarán? A stranddivat évről évre változik. Ebben a szezonban a kötött ruhákba, a strandon viselt maxiszoknyákba és az eredeti szabású ruhákba fektetünk, a baseballsapkát pedig bucket hat-re cseréljük. Fedezd fel a 2024-as nyár stranddivatját!

Közeledik az év legforróbb időszaka, és ezzel együtt örömmel mutatjuk be neked 2024 legforróbb strandtrendjeit. Mint mindig, most is az olyan Instagram influencerek stílusából merítettünk ihletet, akik értik a dörgést. Fedezd fel velünk a legszebb fürdőruhákat, strandruhákat és kiegészítőket.

Vajon a bikini valaha is kimegy a divatból? Nem hiszem. Lehet, hogy szezonálisan átadja a helyét az egyrészes vagy kétrészes fürdőruhának, ám a bikini már most is egy igazi stranddivat klasszikus. Milyen fürdőruhák lesznek trendik 2024-ben?

A 2024-es nyári szezonban kétrészes, elöl és oldalt megkötős fürdőruhákat fogunk viselni, amik mindenféle kivágásokkal rendelkeznek. Láthatunk minimalista modelleket is fehér vagy fekete színben, valamint csíkos változatokat (vízszintes és függőleges). A virágos elemekkel díszített bikinik és a kontrasztos fehér csíkozású fürdőruhák is divatosak lesznek.

Ha olyan kétrészes fürdőruhát keresel, ami elrejti a hasadat? A magas derekú bikini vagy tankini, ami egy összetartozó felsőrészből és egy magas derekú alsórészből álló fürdőruha, tökéletes választás lesz. Egy nagyon egyszerű karcsúsító és derékbőségnövelő trükköt is kipróbálhatsz – csak húzd fel a fürdőruha alját a csípőcsontod fölé, és kész!

Szeretnéd tudni, mi az a trikini? Ez egy olyan fürdőruhatípus, amely az egyrészes és a kétrészes modell között helyezkedik el. A trikini a fürdőruha felső és alsó részét egy szövetcsíkkal köti össze. Az összekötő darab lehet középen vagy az oldalán. Kinek lehet tökéletes ez a fajta strandruha? Mindenképpen azoknak a nőknek, akik egy kicsit jobban szeretnék a hasukat takarni, de nem rajonganak a teljesen takaró fürdőruhákért. Számomra ez egy nagyszerű megoldás, és határozottan trendi!

Ebben a szezonban teljesen kötelező darab: egy egyrészes fürdőruha kivágásokkal vagy egy egyvállas modell. A legfontosabb, hogy a fürdőruha feltűnő és egyedi legyen, de önbizalmat is adjon a strandon. Egy másik trend a karcsú, időtlen stílusú, elegáns fekete fürdőruhák, amik mindenféle méretben tökéletesek.

Szintén nagyot mennek ebben a szezonban a színes fürdőruhák, amik tökéletesek illenek a nyári stílushoz, és gyönyörűen kiemelik a napbarnította bőrt. A strandon és azon kívül is viselheted bodyként, rövidnadrággal és pólóval párosítva. Válaszd a szezon legdivatosabb színeit: piros, rózsaszín, zöld vagy kék.

Lesd meg ezt is: Divatos színek 2024-ben – a legfontosabb színek, amik meghatározók lesznek a tavaszi és nyári trendekben >>>

A plus size fürdőruhák a 2024-es trendeknek megfelelő divatos fazonjaikkal is lenyűgöznek. A teltebb testalkatú nőknek szánt fürdőruhák kiválasztásakor a kényelemnél nincs fontosabb szempont. Ne félj hangsúlyozni az adottságaidat! Egy retro stílusú fürdőruha bújtatott dekoltázzsal vagy egy magas derekú, fodros bikini remek választásnak bizonyulhat.

A strandon való megjelenés stílusos és praktikus kiegészítője a strandköpeny. Ez egy rendkívül hasznos ruhadarab, amely lehetővé teszi, hogy szabadon sétálhass, vagy betérhess a tengerparti éttermekbe. Szintén trendik az áttört díszítésű bohó szoknyák, a hosszú, légies, virágmintás modellek, valamint a a muszlin kimonók.

Egy túlméretezett ing, például egy lenvászon vagy muszlin ing használata strandköpenyként ugyancsak jó ötlet, ahogy azt az it-girlöknél is láttuk.

A bőröndbe való csomagoláskor, ne felejtsd ki a pareo-t, ami nélkül a stranddivat egyszerűen nem létezik. A pareót három szóban lehet meghatározni: praktikus – gyorsan a csípőd köré kötheted, elbűvölő – ha a megfelelő színt választod, gyönyörűen kiemeli a fürdőruhádat, és divatos – a pareót a legnagyobb divatinfluencerek viselik!

A semleges színek uralkodnak a 2024-es stranddivatban: a bézs, a fehér és a fekete a top influencerek által leggyakrabban választott strandruhák színei. Az idei szezonban a legdivatosabbak a horgolt strandruhák. Emellett trendik mind a cső alakú ruhák, amelyek tökéletesen kiemelik a sziluettet, mind a légies oversized modellek.

Olvasd el ezt is >>> A fashionisták kedvenc strandruhái

A divatvilágban a 2024-es év a szoknyáké. A hétköznapokra farmer és szatén maxiszoknyákat, a strandra pedig fehér, hosszú, A-vonalú szoknyákat viselünk. A fonalból fonott mini vagy midi strandszoknyák szintén divatosak.

FASHION TIP:

A trendeknek megfelelően nagyszerű ötlet, ha egyszínű, például fehér színű bikiniket és strandruhákat választasz. Így könnyedén kombinálhatod a darabokat, és rendkívül stílusosan nézhetsz ki.

2024-es stranddivat: kétrészes nyári ruhát viselő modell

Ez a fejfedő nem csak stílusos darab, hanem egyben egy praktikus kiegészítő is, amely megvéd a naptól. Ebben a szezonban a szalmakalapok átadják helyüket az ultratrendi bucket hat-nek és a kendőknek. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a bucket hat a nyári ruhatár elengedhetetlen darabja, legyen az színes, kockás, vagy jól látható márkajelzéssel díszített.

Az ebben a szezonban szintén nagyon divatos kendők is sok lehetőséggel kecsegtetnek, mivel tetszés szerint megköthetők. Az élénk színű modellek csodásan mutatnak a sima fürdőruhákkal és garantálják, hogy még a strandon is elképesztően stílusos leszel.

Stranddivat 2024: kék egyrészes fürdőruhát és kendőt viselő modell

Egy strandos look nem lehet teljes egy olyan táska nélkül, amely praktikus és illik a strandos megjelenésünkhöz. Mely modellek a trendik ebben a szezonban? Valószínűleg senki sem lep meg az a tény, hogy a kosár ismét dobogós. A fonott strandtáska már igazi klasszikusnak számít. A legdivatosabbak a bőrbetétes modellek, például karamell, fekete vagy rózsaszín színben. Az it-girlök egyaránt szeretik a fonalból készült puha táskákat és a kis borítéktáskákat is, hogy teljessé tegyék a megjelenésüket.

Stranddivat 2024: tengerparti megjelenés kötött ruhával és kosaras táskával

Az utolsó elem, amely tökéletesen kiegészíti a tengerparti megjelenést, az nem más, mint a napszemüveg. Milyen modellek divatosak most? A pilótaszemüvegek és a nagyméretű macskaszem szemüvegek átadták a helyüket a vékony retró szemüvegeknek. A fekete és kerek szemüvegek arany elemekkel szintén divatosak. A világosbarna keretek és a világos lencsék szintén az it-girls-ök egyik kedvenc választása.

üdülős outfit fürdőruhával, inggel és napszemüveggel

Olvasd el ezt is >>> Divatos napszemüvegek a 2024-ben: mely modellek lesznek trendik tavasszal és nyáron?

Nézz be MODIVO-ra, és egészítsd ki nyári ruhatáradat a 2024-es év legnagyobb stranddivat trendjeivel!

Trendek és Tippek
Insta Hírek