Keresd...

A legújabb SS20 Modivo kampányban az út válik céllá

A Modivo #ModernWestern kampány megalkotásának fő motívuma az American Dream, azaz a korlátozások nélküli élet és a játék a divattal. A 2020 tavaszi-nyári kollekció tükrözi a legújabb trendeket és folyamatos kísérletezést tesz lehetővé. Sok arany, szín és látványos fazon, amely tökéletes öltözék lesz nyári kerti találkozókra, éjszakai bulikra és mindenféle utazásra, de a parti bárban töltött órákra is. Szabadjára engedhetitek képzeleteteket és felidézhetitek az amerikai westernek hangulatát saját kiadásban.

#ModivoOnTheRoad

A legújabb Modivo kollekció a végtelen amerikai utakból merít ihletet. Az American Dream motívum rengeteg lehetőségként és a boldogság felé vezető útként értendő. A végtelen tér és a lehetőség, hogy bárhová eljuthatunk, ahova szeretnénk. A 2020 tavaszi és nyári kampány az egyéniségre és a nők erejére hívja fel a figyelmet. Nem a szerelmet keresi. Kalandokat keres. Titokzatos és nem árulja el a világnak titkait és szándékát. A ruhák egyéniségét hangsúlyozzák – flitteres ruha a sivatagban? Ez a spontán döntések és véletlen találkozások eredménye. Ismerd meg a férfit, aki modern módon értelmezi az előző korok trendjeit. Ott szunnyad benne a 90-es évek romantikája, de James Dean lazasága is. Számít a benyomások gazdagsága és az American Dream tapasztalása saját stílusban.

A #ModernWestern kampány fényképei a napfényes Kaliforniában készültek, a kultikus Palm Springsben, a fesztiválváros Coachelliben, a hatalmas Los Angelesben és természetesen útközben, amely magában is szolgálhat úticélként. A rendkívüli fény tette lehetővé az egykori vadnyugat hangulatának felidézését. A pasztellszínű naplementék, a sivatagi színskála, a trópusi növényzet, a szabadság kultusza és a lázongó életfelfogás mind megjelenik a képeken.

A széles portfólió márkái között, amelyek megjelentek a kaliforniai, szabadtéri kampányban, ott van többek között: Pinko, Versace Jeans Couture, Michael Kors, Liu Jo, Twinset, Elisabetta Franchi és Calvin Klein. A Modivo 2020 tavasz/nyári kollekciójában több mint 30 ezer új termék található csak az Ruházat kategóriában, és majdnem ugyanennyi a cipők és a kiegészítők között. A prémium divat ajánlatok piacán ez az egyik legszélesebb körű kínálat.

Modell: Hannah Cassidy / Modell: James Wyrick / Haj:  Shlomi Hillel Smink: Aga Jakubowski / Stylist: Mateusz Kołtunowicz / Gyártásvezető: ILMATIC / Fotográfus: Gosia Turczyńska

Tetszett a cikk? Osszd meg!
Insta Hírek