Keresd...

Farmer és ing – kipróbált és bevált duó minden alkalomra

A tervezők farmer iránti szeretete nem csökken, épp ellenkezőleg. Az évek során a farmerek fazonja, derékmagassága és szélessége változott, de a farmerek biztosan nem mennek ki a divatból. Bár a farmert és a hófehér inget leggyakrabban halhatatlan duóként írják le, ma már őrültebb színekkel és drámaibb nyomatokkal párosítjuk a farmert.

2020-ban egy világjárvány miatt a szekrény aljára kerültek, ma azonban ismét elárasztották a városok utcáit. Azok a nők, akik hűek maradtak a klasszikusokhoz és a jól illeszkedő fazonokhoz, a skinny farmert választják. Mások a legújabb trendeket hajszolják, és nem válnak meg a boyfriend farmertől vagy a bootcut-tól. A nadrág modellje nem számít, mert ennek a duettnek van egy megkérdőjelezhetetlen előnye – a sokoldalúság. Az ing mindig passzol a farmerhez és fordítva. Amire érdemes odafigyelni, az a két elem szín tónusa, és ebben ma az Instagram lesz segítségünkre.

A merész és extravagáns kiegészítőket kedvelő nőknek tökéletes választás a lyukas farmer és a pöttyös ing duója. Az ingnek túlméretezettnek kell lennie, és részben be kell tűrni a nadrágba. Ezt a kombinációt arany kiegészítőkkel érdemes feldobni. Köztudott tény, hogy az állatminta jól mutatat az arannyal – egy finom fülbevaló, vagy a bátrabbaknak egy aranylánc tökéletesen kiegészíti ezt a megjelenést.

Ami a kiegészítőket illeti, két lehetőség közül választhatsz: viselhetsz ruhát tompa színekben, és kiegészítheted semleges árnyalatú cipővel és táskával. De lehetsz merészebb is, és a fakó helyett színes cipőkkel élénkítheted fel az öltözéket, mint az alábbi képen látható modell.

847

Ing Liu Jo / Liu Jo / Guess / Guess

Voltak már klasszikus csőnadrágok, aztán jöttek a kissé szélesebb boyfriend nadrágok, végül pedig a maximálisra szélesített modellek. A boyfriend nadrágok mellett a harang alakú nadrágok is a legnépszerűbb farmer trendek közé tartoznak. Irina Shayk szintén követi a széles nadrág szárú trendet. Az egyenes szabású, felhajtott szárú boyfriend nadrágot választja, amit elegáns szandállal és halvány rózsaszín inggel viseli.

Nézd meg ezt is: Hogyan válasszunk az alakunkhoz farmert? Találd meg a tökéletes fazont! >>>

848

Farmer One Teaspoon / Pinko / Lee / G-Star Raw

Itt az ideje, hogy olyan megjelenést állíts össze, ami számos kiadvány főoldalán szerepelt és a legnagyobb divatmesterek ihletője volt. A fehér ing és a farmer egy halhatatlan kombináció, ami elég régen kezdte a történetét, ahhoz hogy ma is biztos helyet foglaljon el a legnagyobb divat klasszikusok dobogóján.

Petra Mack egy olyan megjelenést mutat be, ami kétféleképpen is viselhető: szürke, egyszerű, kissé bő szabású farmer fehér inggel és elegáns táskával a munkahelyeden (természetesen tartsd be a céged dress code-ját). Második számú javaslat? Hajtsd fel a gallérodat és tűrd be az inged rakoncátlan részét a nadrágodba, cseréld le a táskádat egy piros bagett táskára, és viselj piros magassarkút – ez a megjelenés a városba való!

A Britney Spears, Spicettes és Paris Hilton által kreált fazonok újra divatba jöttek. Az 50 évvel ezelőtt divatos harangnadrág ma már a legkeresettebb nadrág a világon. Viseld lazán fehér pólóval és klumpával a francia it-lányok stílusában, ha pedig elegánsabb alkalomra készülsz, viseld klasszikus tűsarkúval és női zakóval.

A két stílust kombinálhatod is, ahogy Karlie Kloss tette. Egyszerű barna mokaszinnal párosította a farmert és egy viktoriánus fodros écru inget.

És hogyan kombinálja a divatbirodalom tulajdonosa, Victoria Beckham a kék farmert? A tervező tudja, hogy a piros és a kék divatos és harmonikus kombináció. Ezért élénkpiros ingét mélykék árnyalatú boyfriend farmerrel párosította. A megjelenését ezüst színű, masnis papuccsal egészítette ki, ami csajos jelleget kölcsönzött Victoriának.

Ha a farmer és ing duó mellett döntesz, próbálj meg nem a megszokott keretek között mozogni. Ha farmernadrág, akkor harangnadrág vagy boyfriend, ha pedig ing, akkor leopárdmintás vagy hatalmas fodrokkal díszített. Adj hozzá legalább egy eredeti hangsúlyt ehhez az időtlen duóhoz, és a stílusod biztosan visszhangra talál!

Tetszett a cikk? Osszd meg!
Insta Hírek