Keresd...

Ismerd meg az új női márkákat a MODIVO-n: Pilgrim, NKN Nekane, Mumka

1 min.

A MODIVO egy olyan multibrand, ami több mint 650 gondosan kiválasztott márkát kínál a világ minden tájáról. A kedvedért új divatos gyöngyszemeket kutatunk fel és bővítjük kínálatunkat egyedi és inspiráló ruhákkal, cipőkkel, valamint kiegészítőkkel. Júliusban a következő márkák csatlakoztak a portfóliónkhoz: Pilgrim, NKN Nekane, Mumka. Mit érdemes róluk tudni? Olvass tovább!

Ismerd meg a MODIVO multimárkához csatlakozó júliusi márkákat és nézd meg, miket találhatsz a kínálatukban.

festival

„Boho stílusú ruhát” keresel? Akkor a spanyol NKN Nekane márka neked lett kitalálva! A márkát 2002-ben alapították a napfényes „Barcelonában”, és létrehozását az a vágy motiválta, hogy egyéni stílust teremtsen a divatban, amit szabad, erős, művészi lélekkel és nagyszerű személyiséggel rendelkező nők inspiráltak. A kollekcióban mindenek előtt szellős maxi ruhákat, áttört fodros blúzokat, kötött szetteket, mintás kimonókat, valamint rojtos táskákat találhatsz, vagyis csupa olyan dolgot, amit a boho chic stílus szerelmesei egyszerűen imádnak. A modellek meleg, visszafogott színekben, finom mintákkal, hímzésekkel és áttört díszítésekkel készülnek. A zöld, a bézs, a fehér és a rózsaszín árnyalatai dominálnak a kollekcióban, ami tökéletesen működik együtt a ruhák természetes anyagával.

Egy nő NKN Nekane outfitben

Fot. Sajtóanyag

A Pilgrim egy dán ékszermárka, ami egyesíti magában a klasszikust a modern formatervezéssel. A márka terveit a geometria és az elegáns minimalizmus inspirálja, ahogy azt a skandináv divattól el is várhatjuk. A kollekciótól függően a márka avantgárd és klasszikusabb kialakítású ékszereket is egyaránt kínál, így az egyszerűség szerelmeseinek tetszését is elnyeri. Valamennyi ékszert, a nyaklánctól, gyűrűktől és fülbevalóktól kezdve egészen a karkötőkig, kézzel készítenek Dániában. Ennek köszönhetően valamennyi modell egyedi és sajátos jelleggel bír. A Pilgrim márka karitatív és környezetvédelmi tevékenységéről is ismert. Tervezői évek óta adnak ki különleges ékszerkollekciókat, amelyek teljes bevételét az Orvosok Határok Nélkül támogatására fordítják. 2022-ben pedig elkészült az első, újrahasznosított, 10 arany és ezüst darabból álló kollekció, amit legalább 75%-ban újrahasznosított anyagok felhasználásával készítettek.

Két nő Pilgrim ékszerekben

For. Sajtóanyag

A 2016-ban Barcelonában alapított Mumka márka azonnal nevet szerzett magának a környezetbarát életmód kedvelői körében, és a vegán cipőket és kiegészítőket kínáló egyik vezető márkává vált. A Mumka a gyártáshoz kiváló minőségű nyersanyagokat használ, például biobőrt, ami biológiailag lebomló és ebből adódóan környezetbarát. A márka a munkakörülményekre is nagy figyelmet fordít, és így támogatja a fenntartható kereskedelmet és a termelést. Ezt a spanyol márkát nemcsak etikus megoldásai, hanem a kínált lábbelik egyedi kialakítása is megkülönbözteti többi versenytársától. A Mumka tervezésében az állati, virágos, popkulturális és építészeti motívumok dominálnak, és a tervezők szokatlan kompozíciókban kombinálják őket. A szín- és stílusbeli sokszínűségnek köszönhetően a márka kínálatában többszínű sneakerek, papucsok, tornacipők és bokacsizmák találhatók, amelyek egyediségükkel varázsolnak el.

Trendek és Tippek
Insta Hírek