Keresd...

Reebok: cipők, amiket milliók imádnak

2 min.

A Reebok cipők egy ideje reneszánszukat élik. A fashionisták (és influencerek) által a divat piedesztáljára emelt reebokok mindenféle alkalomra (az elegáns és a sportos cipőktől kezdve) kiegészítik megjelenésüket. A vintage korszakot és a y2k divatot idézik meg, és ez az, ami miatt különleges helyet foglalnak el a szekrényeinkben.

Még hiányoznak a szekrényedből a klasszikus, fehér Reebok-ok? Meríts ihletet azoktól, akiknek a kisujjában van a divat, és nézd meg, hogyan viseld a világ egyik legdivatosabb cipőjét.

festival

A Reebok cipők különleges helyet foglalnak el a divatrajongók szívében. Ezek a klasszikusok hatalmas próbát álltak ki, hiszen a mára legendássá vált Reebok Classic Leather modell az 1980-as évek elején jelent meg. Akkoriban az USA-ban népszerű volt a fitneszboom, és a divatos Reebokok futó-, tenisz- vagy edzőtermi cipőként szolgáltak.

Új Reebok kollekció
Tűnj ki ezekkel a sneakerekkel! Nézz be hozzánk és találd meg a tökéletes modelltNÉZD MEG

A fehér Reebok cipők ma már ikonikus modellé váltak, amely tisztelegnek a dicsőséges vintage és y2k korszak előtt. Legnagyobb erényük a sokoldalúságuk: a Reebokokat edzéshez és a hétköznapi megjelenéshez egyaránt viselheted. Egyszerű és diszkrét vonalvezetésük és jellegzetes, kissé magasabb talpuk tökéletes cipővé teszi őket a streetstyle outfitek kiegészítésére.

Ami a színeket illeti: itt a klasszikus fehér teljes palettája képviselteti magát – a szappanos árnyalatoktól a világos bézsig. A Reebok cipők több mint 120 éves hagyományokkal rendelkező lábbelik, amelyek évtizedek óta lopják be magukat a divat szerelmeseinek szívébe. Nézzük, hogyan viselik a divatvilág influencerei a világ legnépszerűbb cipőit.

A Reebok női cipők egyik legnagyobb rajongója jelenleg Emily Ratajkowski. A modellt már jó ideje a tengerentúl egyik legjobban öltözött nőjeként tartják számon, a 90-es évek divatján alapuló megjelenéseivel pedig nők millióit inspirálja és veszi lábaikról a divatkritikusokat.

Ratajkowski imád New York utcáin sétálni kedvenc Reebok Club C cipőjében. A brit teniszpályákról ismert, ahol 1986-ban tündököltek, a Reebok cipők ezúttal az utcákat hódítják meg. Emily egy laza oversized melegítőfelsővel és keréképáros rövidnadrággal viseli (Diana hercegnő stílusából merítve). A modell számára fontos a kényelem, amit divatos mesterművé alakít, ezért a klasszikus fehér Reebok az első számú választása.

Reebok: Emily Ratajkowski női cipője
Photo by MEGA/GC Images, Getty Images

Nem Emily Ratajkowski az egyetlen Z generációs modell, akinek a ruhatárában egy egész arzenálnyi fehér Reebok cipő található. Gigi Hadid előszeretettel sétálgat a SoHo utcáin laza outfitben, amelyet a y2k divatot idéző ruhatár darabjaiból állít össze. Reebokjait világos megjelenésekkel viseli, és elegáns kabáttal vagy farmerrel kombinálja.

Reebok: Gigi Hadid női cipője
Photo by Gotham/GC Images, Getty Images

Reebok: Gigi Hadid női cipője
Photo by MEGA/GC Images, Getty Images

Nemcsak a női divatinfluencerek estek áldozatul a reeboknak, hanem a férfiak is, akik méltányolják sokoldalúságukat és kényelmüket. Shawn Mendes pontosan úgy stylingolja, mint Hadid idősebbik húga: laza, alap teveszínű árnyalatokra épülő, a vintage hangulathoz tökéletesen passzoló összeállításban. Az énekes egy diszkrét, kék cipőbetétekkel ellátott modellt választott, és ezzel még kevésbé kikacsintva a 90-es évek velé.

Reebok: Shaw Mendes férfi cipője
Photo by Gotham/GC Images, Getty Images

A híres reebokokat nemcsak kényelmes viseletük és minimalista kialakításuk, hanem sokoldalúságuk miatt is válhattak az egyik legnépszerűbbé lábbelivé. Ezekkel a cipőkkel könnyedén összeállíthatsz egy egyszerű, kapszulás ruhatárat. A fehér Reebok cipőt bárhogy viselheted: sportosan, hétköznapokban vagy akár elegásan egy gombos inggel és zakóval.

Éppen a Reebok fehér sneakerjének utóbbi változatát viseli Oliver Cheshire. Oliver egy pasztellszínű szettben kombinálja ezeket, ahol egy pisztácia színű blézer és egy púderrózsaszín chino áll a középpontban. Plusz egy sötét napszemüveg a Diortól: mi imádjuk ezt a kombinációt!

Reebok: Oliver Cheshire férfi cipője
Photo by Kirstin Sinclair/Getty Images

Ha a 90-es évek divatja és a y2k stílus közel áll a szívedhez, mindenképpen érdemes megnézned a Reebok márkát a MODIVO-n. Válogass a ruhák közül, amelyek segítségével könnyedén összedobhatsz egy vintage outfitet. Ne feledd, hogy a Reebok ruhák és cipők elsősorban a sokoldalúságukról ismertek, ezért ne félj kombinálni szokatlan összeállításokban (fehér ing és sport rövidnadrág? Jöhet!).

Olvasd el ezt is >>> Y2K style Y2K style – nézd meg a legnépszerűbb ruhadarabokat a 2000-es évek stílusában

Női Reebok cipő és ruházat a MODIVO-n

Férfi Reebok cipő és ruházat a MODIVO-n

Trendek és Tippek
Insta Hírek